Det ska inte kosta pengar att vara förberedd

Kundcase

När planerna på att lansera en företagskredit var ett av våra viktigaste värdeerbjudanden med OPR-Företagslån Flex att det inte skulle kosta pengar att vara förberedd. Mer konkret så ville vi inte ta betalt när företagskrediten inte används. Genom att erbjuda kunder möjligheten att vara förberedd, lockade vi många företagare till att anskaffa sig företagskrediten.

En av dem företagarna heter Roy Forslind. Forslind äger företaget Roys Fönsterputs & Städ AB och hörde om oss genom reklam och sökte därefter upp vårt namn. Forslind upplevde ansökningsprocessen som väldigt snabb med lättförståeliga villkor.

Den första kontakten var mycket positiv och stor känsla att få hjälp på ett enkelt sätt, samt ett trevligt bemötande.

– Roy Forslind

OPR-Företagslån Flex är för företagare som efterfrågar ett belopp på upp till 200 000 kronor som kan användas vid behov. Att få den summan som Forslind ansökte om var inte några problem, berättar han för oss.

Finansieringen gick väldigt smidigt och snabbt, vilket man inte är vad vid när man söker lån till företag.

– Roy Forslind

Vårt mål är att hjälpa alla företag att växa. Vi känner till hindret som många företagare stöter på när de planerar på att expandera verksamheten. Företag stoppas därmed från att växa. Vi försöker att hjälpa företag att växa så mycket som möjligt. Forslind menar att företagskrediten har hjälpt hans verksamhet.

Den har ökat företagets likviditet när kunder har släpat på sina betalningar, och hjälpt oss med investeringar.

– Roy Forslind

Forslind gillar att företagskrediten inte kostar något när han inte använder den och tycker att det känns tryggt och veta att man har den när det behövs extra likviditet.

Jag skulle verkligen välja er igen i framtiden om jag behöver ytterligare finansiering och skulle absolut rekommendera er till övriga företagare som jag känner!

– Roy Forslind