Vår berättelse

Som småföretagare är det ibland svårt att få kostnaderna att gå ihop. Nya investeringar och oförutsedda utgifter kan kräva att pengar snabbt finns tillgängliga, men för dig som just startat din verksamhet eller har ojämna inkomster kan det tyvärr vara svårt att få låna pengar innan det är för sent. Digitaliseringen var ett hett ämne under mitten på 2010-talet. Många tjänster digitaliserades under denna period, däremot var Sveriges B2B-lösningar var kvar i det traditionella tillvägagångssättet. Vi såg en möjlighet att vara en av de första med att digitalisera B2B-lösningarna för att underlätta för småföretagarna, som sällan har den tid som krävs för sådana tjänster.

Det var med tanke på att digitalisera och därmed underlätta processen för Sveriges småföretagare som vi på OPR-Företagslån startade vår verksamhet. Vår affärsidé är att erbjuda snabba och enkla lån med bra och tydliga villkor utan onödigt krångel, även till dig som inte kan gå in med egen säkerhet. Vi tror nämligen på småföretagarna och vet att du som jobbar och lever med din dröm har drivet som krävs för att lyckas med ditt projekt – därför kan vi erbjuda lån till dig som annars har svårt att få lån.

Vill du veta mer om vårt erbjudande eller oss som företag, tveka inte att höra av dig, vår kundtjänst finns här för dig!

 1. 2015
  OPR-Finance grundas med fokus på kreditlösningar för konsumenter.
 2. 2016
  OPR-Finance lanserar B2B-finansieringslösningen OPR-Företagslån.
 3. 2019
  OPR-Företagslån höjer lånesumman från 500 000 kronor till 1 000 000 kronor och förlänger återbetalningstiden till 24 månader.
 4. 2020
  OPR-Företagslån lanserar företagskrediten OPR-Företagslån Flex, en företagskredit på upp till 200 000 kronor.
 5. 2022
  OPR-Företagslån passerar över 4 000 företagskunder runt om i Sverige
 6. 2023
  OPR-Företagslån fortsätter att leverera låneerbjudanden till B2B-kunder i Sverige.

Nyckelsiffror

  +

Kronor i total utlåning till företag i Sverige

  +

Kunder runt om i Sverige

  %+

Nöjda kunder enligt TrustPilot

 

Års erfarenhet av B2B-finansieringslösningar

Om OPR-Finance

OPR-Företagslån är en tjänst under OPR-Finance AB, som är ett svenskt företag med tillstånd av Finansinspektionen att bedriva finansieringsverksamhet. Ägare är OPR-Finance Oy med huvudkontor i Helsingfors som sedan starten 2005 har hjälpt över 300 000 företag och privatpersoner med finansiering i flera europeiska länder. Utöver konsumentkreditlösningar och företagsfinansiering, så tillhandahåller OPR-Finance Oy betalningslösningar för webbutiker samt en innovativ investeringstjänst för privata investerare.