Ny kredit för företag

Lansering.

OPR-Företagslån Flex är en löpande kredit som anpassar sig till företagets behov. Du kan välja en kreditgräns på mellan 20 000 och 200 000 kronor och göra uttag upp till kreditgränsen till företagets konto, antingen hela beloppet på en gång eller i mindre summor. Du betalar ränta och avgifter endast på det uttagna kreditbeloppet och återbetalningen sker genom månatlig avbetalning. Den månatliga amorteringen kan anpassas till företagets ekonomiska situation: Du kan betala det minsta beloppet på fakturan (4% av det uttagna kreditbeloppet eller minst 2 000 kronor), hela lånet på en gång eller något däremellan.

Med OPR-Företagslån Flex har ditt företag alltid tillgång till en flexibel och snabb finansieringslösning för olika oförutsedda utgifter eller investeringar. Med en kredit är det enkelt att balansera variationerna i kassaflödet eller reagera på till exempel kundernas betalningsdröjsmål, när företagets egna utgifter och fakturor ändå måste betalas i tid. OPR-Företagslån Flex anpassar sig till företagets behov, så det lönar sig att skaffa en kontokredit även om företaget inte har ett akut behov av tilläggsfinansiering just nu.

Du kan enkelt och snabbt ansöka om OPR-Företagslån Flex på nätet. Kreditbeslutet ges snabbt och kreditavtalet undertecknas med mobilt BankID. Därefter är krediten tillgänglig och du kan göra uttag upp till din kreditgräns så ofta du behöver.

Ansök om flexibel tilläggsfinansiering