Trygg finansiering och långsiktigt samarbete

Handskakning av pålitlig aktör.
Genom att göra många goda affärer stärker man sin position som en pålitlig aktör. [Foto: Shutterstock].

Pålitlighet och trygghet är nyckeln till framgång!

OPR-Företagslån förmedlar en effektiv och smidig finansieringslösning. Bakom det arbetet ligger en väldigt viktig kärna i vår verksamhet – relationerna mellan OPR-Företagslån och dess kunder.  En god relation mellan två parter är nyckeln till ett tryggt och pålitligt samarbete, som med tiden även får chansen att utvecklas till något långsiktigt. Vår filosofi är att att goda relationer byggs genom respekt mellan två parter. Det viktigaste verktyget till denna typ av respekt är i vår mening ärlighet och transparens.

Det är för att främja detta som vi på OPR-Företagslån jobbar med helt öppna kort i vår prissättning och vår kommunikation. Vår avsikt är inte att ge våra kunder något initialt lockpris, slänga över en offert på det tredubbla och hoppas på en kortsiktig affär. Vi visar dig svart på vitt vad det kostar så att du kan planera, analysera och utvärdera ett eventuellt och, förhoppningsvis, långsiktigt samarbete. Det är med den ärligheten och respekten mot våra kunder som vi bygger vår verksamhet och våra relationer. Vi på OPR-Företagslån arbetar mot allt vara en pålitlig låneaktör för kunder och uppmuntrar alltid våra kunder att recensera oss i syfte om att förbättra våra processer och relationer gentemot våra kunder.

Vi vill ha samarbeten med kunder som förstår prissättningen, ser ett mervärde; om det så är en långsiktig finansieringslösning eller som en snabb och trygg åtgärd i samband med ett temporärt problem eller en brinnande utvecklingsmöjlighet. 

Du vet vad du får och du får det idag!

Med trygghet och ärlighet bygger vi en relation med vår kunder där de vet precis vad de kan förvänta sig av oss och vad vi förväntar oss av våra kunder. Med år av erfarenhet inom branschen stärker vi vår status som en pålitlig aktör och fattar snabba och trygga beslut så att våra kunder kan nå sin fulla potential. 

Mvh,
OPR-Företagslån