Tid är pengar

Tid är en dyrbar resurs.
Alla företagare har inte tid att sitta i långa handläggningsprocesser. [Foto: Shutterstock].

Tid är pengar och en dyrbar resurs för de allra flesta företagare

Som egenföretagare är man ofta upptagen med arbete som tar mycket tid av dagen. Många har således inte tid att sitta i långa handläggningsprocesser med banker i hopp om att få ett lån för att stärka likviditeten. Det är därför vi profilerar oss genom effektiv handläggning och utbetalning så att du kan fokusera på att föra din verksamhet framåt.

Både som existerande eller ny kund hos oss kan du lämna in en ansökan och få besked och lån utbetalat redan samma dag – detta då vi respekterar din tid och din verksamhet. Den effektiva handläggning och snabba utbetalningen är vad fört vår produkt framåt. Detta visar vår senaste kundnöjdhetsundersökning tydligt på där de mest framträdande anledningarna till varför våra kunder valt just oss är den smidiga enkla ansökningsprocessen samt utbetalningen. 

Vi är snabba för att du ska slippa ta förhastade beslut

Vi är erkänt effektiva i våra processer, en effektivitet som manifesterar sig i form av snabba och raka besked. Vi rekommenderar dock att du tar din tid i ditt egna beslut. Tänk över ditt behov, din återbetalningstid och återbetalningsförmåga för att du ska få ett lån till företag som passar just dig – lämna sedan över resten till oss. Vi kan garantera dig beslut och utbetalning under samma dag om ansökan inkommer innan 16:00 så att du kan känna dig lugn att när du väl har tagit beslutet, så ska det inte dröja länge innan vi bidrar med lösningen.

Förresten…

Det är vanligt för mindre företag att hamna i likvida problem på grund av påfrestning eller utvecklingsmöjligheter. Det är en del av att vara ett växande företag så ta det inte som ett misslyckande, utan snarare som en lärdom för skärpt planering – även om allt självklart inte går att planera. 

OPR-Företagslån.