Smarta tjänsten för företag som vill expandera!

Det går att få klirr i kassan samtidigt som företaget får mer tid över för affärer.

Smidiga företagslån gör det möjligt. Peter Lauri, vd för SEO Doktorn berättar om varför han väljer OPR-Företagslån i SVD.

– För den som vill driva sitt företag framåt är det klockrent, säger Peter Lauri, vd för SEO Doktorn.

SEO Doktorns tjänst går ut på att hjälpa företag med digital marknadsföring, hemsidor och sökordsoptimering. Med sina 17 år i branschen och över 3 000 uppdrag är företaget ledande i hur man ska få ihop den magiska formeln för att bli branschledare på sökordsoptimering. Men företaget har samma utmaningar som de flesta andra företag: att få tiden och pengarna att räcka till.

För att förena dessa mål har företaget därför lånat pengar via tjänsten OPR Företagslån. Företag kan låna upp till 500 000 kronor ­­– med en enkel ansökan på webben.

Enligt Peter Lauri är den stora fördelen att processen är både enkel och tidseffektiv.

– Vi fick lånet beviljat på mindre än tio minuter – och dagen efter fanns pengarna på kontot.

”Banken tar kraft och tid”

Peter Lauri.
Foto: Peter Lauri.

Han jämför lånetjänsten med ett traditionellt banklån.

– Att få ett vanligt lån på banken kan, lite överdrivet, vara en halvårsprocess. Genom att låna via OPR-Företagslån har vi sparat både tid och kraft.

Peter Lauri anser att den lösningen är värd en lite högre kostnad.

– Som entreprenör måste man värna sin tid. Det kostar lite mer. Att tvingas lägga ned hundratals timmar på att prata med banken kostar väldigt mycket pengar ­– det går bara inte. För mig som vill driva mitt företag framåt är OPR-Företagslåns tjänst en klockren lösning, säger Peter Lauri.

Behövde pengar för att satsa på sin tjänst

Ett lån från OPR Företagslån kan användas både vid oförutsedda händelser och för snabba satsningar.

Peter Lauri och SEO Doktorn har använt tjänsten två gånger. Båda gångerna har de sett ett tillfälle att satsa och expandera men för att kunnat göra det har de behövt utöka sin likvid. Båda gångerna har företaget lånat 250 000 kronor med en återbetalningstid på sex månader.

– Vi växer och får in nya kunder hela tiden. För att stärka kassan och utveckla vår tjänst har vi behövt den här hjälpen, säger Peter Lauri.

Ett företags synlighet på olika sökmotorer är den största framgångsfaktorn för att hitta nya affärsmöjligheter, enligt Peter Lauri.

– ­Alla företag borde se över sin strategi kring detta och fundera över hur bra man visar upp sig inför de potentiella kunderna som letar efter hjälp via sökmotorer.

SEO Doktorns tjänst har hjälpt flera ledande företag ­– vilket ger tydliga resultat för företagen.

– Vi har fått höra att vi är som trollkarlar, med tanke på resultaten vi kan ge. De flesta bolag säljer sådana här tjänster på telefon medan vi väljer att träffa våra kunder på ett fysiskt möte där vi tydligt analyserar vilka möjligheter bolaget har. Vi har alltid målet att göra våra kunder till den starkaste ”spelaren” i sin bransch.

Johan Lohman, produktägare för OPR-Företagslån, tycker att SEO Doktorn använder tjänsten på ett smart sätt ­– för att expandera och kortsiktigt utöka sitt kapital.

– Peter och SEO Doktorn har helt förstått sig på det mest effektiva sättet att använda produkten och det gläder mig att se så mycket positiv utveckling hos både Peter och andra bolag som använder tjänsten på ett liknande sätt, säger han.

Läs hela intervjun här.